Genom att fortsätta ditt besök på webbplatsen godkänner du användningen av cookies så att vi kan tillhandahålla besöksstatistik, förse dig med utvalt innehåll som är anpassat efter dina intressen och underlätta utbyte med sociala nätverk.  Mer information om cookies och inställningar finns i vår sekretesspolicy.

Förrätt Snacks
Tillbaka till resultat

Fräscha gurkrullar med cashewnötskräm

  • Tupperware Fräscha gurkrullar med cashewnötskräm

Tillvägagångssätt

Ingredienser

  • 40 personer

- 300 g cashewnötter

- 1 vårlök

- 2,5 msk äppelcidervinäger

- Några kvistar gräslök eller mynta

- Salt och peppar

- 2 gurkor

- 40 tandpetare

Förberedelse

20 minuter

Tillagning

480 minuter

Svårighetsgrad

Svår




Tillvägagångssätt

1. Blötlägg cashewnötterna i 1 l kallt vatten i Rundlett 1,5 l i 4–8 timmar.

2. Skär vårlöken i bitar. Låt cashewnötterna rinna av ordentligt och blanda dem med vårlöken.

3. Hacka cashewnötter och vårlök i FusionMaster Kvarn, använd Fin hålskiva, i en skål. När allt är finhackat, hacka det en gång till för att få ett ännu mer finhackat resultat.

4. Tillsätt äppelcidervinäger, finhackad gräslök eller mynta, salt och peppar, och rör om med Degskrapa.

5. Dela gurkorna i två delar. Använd Vertikal Grönsaksskalare för att skära båda halvorna i tunna skivor på längden. Lägg ut skivorna på Flexibel Skärbräda, lägg ca 1 msk cashewnötskräm på varje skiva och rulla sedan ihop dem och fäst med en tandpetare. Servera.

Tips! Även trevligt som förrätt med en grönsallad till. Cashewnötskrämen är också god som dippsås eller som pålägg på rostat bröd.

Top