Genom att fortsätta ditt besök på webbplatsen godkänner du användningen av cookies så att vi kan tillhandahålla besöksstatistik, förse dig med utvalt innehåll som är anpassat efter dina intressen och underlätta utbyte med sociala nätverk.  Mer information om cookies och inställningar finns i vår sekretesspolicy.

Dessert Kakor Snacks
Tillbaka till resultat

Choklad- och kokospops som inte behöver gräddas

  • Tupperware Choklad- och kokospops som inte behöver gräddas

Tillvägagångssätt

Ingredienser

4 personer

  • 25 g mörk choklad
  • 50 g kokosflingor
  • 50 g mascarpone
  • 25 g socker
  • 25 g mörk choklad till att sätta ihop med
  • 12 träpinnar lämpliga för livsmedel

Förberedelse

15 minuter

Tillagning

2 minuter

Vilotid

30 minuter

Svårighetsgrad

Enkel




Tillvägagångssätt

  1. Tag ut mascarponen från kylskåpet och låt den bli rumstempererad.

  2. Bryt 25 g mörk choklad i mindre bitar och lägg dem i MicroCook Kanna 1 l. Lägg på locket och tillaga i mikrovågsugnen i 1 minut vid 360 watt, rör runt och tillaga i mikrovågsugnen i ytterligare 45 sek. Låt vila i 1 minut och rör om tills chokladen är helt smält. Vid behov, tillaga i ytterligare 20 sek.

  3. Häll i kokosflingor, mascarpone och socker och blanda genast med Degskrapa till en jämn smet.

  4. Sätt Silikon Minikupolform i FreezerSmart Låg 2,25 l och fördela blandningen i de 24 hålen. Tryck försiktigt med baksidan av en tesked och kyl i frysen i 30 minuter eller i kylskåp i 2 timmar.

  5. Smält 20 g choklad (se punkt 1) och sätt sedan ihop halvorna till bollar med smält choklad och sätt i träpinnarna.

Mörk choklad blandad med tropisk kokos och färsk mascarpone – en slående kombination! Oavsett om du serverar dem på nästa fest eller som ett enkelt mellanmål är Choco-Coco-Pops helt perfekta, och allt som behövs är 5 ingredienser. 

 
Top