Maränger
Tillvägagångssätt
Ingredienser
1 plåt
- 3 äggvitor
- 150 g socker
- Garnera som du vill
Förberedelse
15 minuterTillagning
60 minuterVilotid
15 minuterSvårighetsgrad
EnkelTillvägagångssätt
-
Ta ut ugnsgallret ur ugnen och värm ugnen till 100°.
-
Vispa äggvitorna styva i EZ Speedy på hastighet I.
-
Häll i 3 tsk socker och vispa ordentligt.
-
Häll i resten av sockret, byt till hastighet II och vispa tills det blir en sammanhängande seg massa.
-
Skölj Silikon Bakunderlägg med Kant i kallt vatten och placera det på det kalla ugnsgallret.
-
Lägg i massan i Spritspåsen med hjälp av Degskrapa. Spritsa tulpanhuvuden, kycklingar eller harhuvuden på bakunderlägget.
-
Grädda i ca 60 minuter, 100°. Tid i ugnen beror på storleken på marängerna och hur sega/torra du vill ha dem. Håll koll så att färgen inte går från kritvit till brun eftersom de lätt blir brända.
-
När marängerna är torra, kan du dekorera efter din egen fantasi.