Brownie
Tillvägagångssätt
Ingredienser
4 personer
- 55 g osaltat smör
- 1 ägg
- 1/2 tsk vaniljextrakt
- 1.1 dl socker
- 3/5 dl vetemjöl
- 3 msk osötad kakao
- 1/8 tsk salt
- 1/8 tsk bakpulver
Förberedelse
10 minuterTillagning
9 minuterVilotid
5 minuterSvårighetsgrad
EnkelTillvägagångssätt
-
Lägg smöret i MicroCook Kanna 1 l och kör i mikrovågsugnen i 30 sekunder eller tills smöret är helt smält. Låt svalna.
-
Lägg i ägg och vaniljextrakt i det smälta smöret och vispa med Visp. Ställ åt sidan.
-
I Junior Vispskål 3 l häller du socker och siktar i alla övriga torra ingredienser.
-
Häll i blandningen med det smälta smöret i Junior Vispskål och använd Degskrapa till du har en jämn smet.
-
Placera MicroPro Ring i basen på MicroPro Grill och häll blandningen i MicroPro Ring.
-
Sätt locket i hög position och kör i mikrovågsugnen i ca 9 minuter vid 600 watt.
-
Låg svalna i 5 minuter innan du stjälper upp kakan. Använd Liten Degskrapa för att smidigt ta ur kakan från MicroPro Ring och använd sedan Bred Stekspade för att ta ur kakan ur MicroPro Grill.
-
Låt svalna innan servering.