Flip-flop-kaka
Tillvägagångssätt
Ingredienser
1 flip-flop-kaka
- 1 ägg
- 1 msk socker
- 1 tsk vaniljsocker
- 1/2 dl mjöl
- 1 nypa bakpulver
- + glasyr, godis och ätbara dekorationer enligt eget val för att dekorera kakan till en flip-flop.
Förberedelse
5 minuterTillagning
3 minuterSvårighetsgrad
EnkelTillvägagångssätt
-
Blanda ägg, socker, vaniljsocker, mjöl och bakpulver i en vispskål med hjälp av Plastvisp II*.
-
Häll ner blandningen i EasyDelight och kör i mikrovågsugnen (utan lock) i 2 1⁄2 - 3 minuter, 360 watt.
-
Ta på dig Silikon Ugnsvantar och stjälp omedelbart upp kakan på en kall plåt.
-
Släpp loss fantasin och lägg på dina ätbara dekorationer och skapa din egen unika Flip-flop-kaka.
* Om du förbereder smet till flera flip-flop-kakor kan du använda EZ Speedy eller Speedy Chef.