Tillbaka till resultat
Potatispannkakor
Tillvägagångssätt
Ingredienser
- 4 personer
- Ingredienser till 24 st.
- 12 - 14 små potatisar
- 1 stor lök
- 2 ägg
- 2 msk mannagryn (kan utelämnas)
- Salt och peppar
- Olja till stekningen
- Topping
- Rökt lax
- Crème fraîche
- Dill
Förberedelse
30 minuterSvårighetsgrad
MedelTillvägagångssätt
Skala potatisen och löken, skär i mindre bitar och finhacka i ExtraChef.
Tillsätt ägg, salt och peppar och hacka igen. Tillsätt ev. mannagryn.
Stek pannkakorna i T Chefseries Pure Crêpespanna, tills de är gyllene på båda sidorna.
Servera med topping.
Tips:
Välj din favorittoppning. Några av potatisarna kan ersättas med andra grönsaker, t.ex. morötter.