Genom att fortsätta ditt besök på webbplatsen godkänner du användningen av cookies så att vi kan tillhandahålla besöksstatistik, förse dig med utvalt innehåll som är anpassat efter dina intressen och underlätta utbyte med sociala nätverk.  Mer information om cookies och inställningar finns i vår sekretesspolicy.

Varmrätt
Tillbaka till resultat

Theångad torsk och primörer

  • Tupperware Theångad torsk och primörer

Tillvägagångssätt

Ingredienser

6 personer

  • 3 morötter
  • 12 vårlökar
  • 12 g rökigt svart te (eller Earl Grey)
  • 1 tsk havssalt
  • 600 g tjock färsk torskfilé
  • 1 knippe rädisor
  • peppar
  • olivolja (till servering)

Förberedelse

15 minuter

Tillagning

12 minuter

Vilotid

5 minuter

Svårighetsgrad

Enkel




Tillvägagångssätt

  1. Häll 4 dl vatten och 10 g svart the i basen på Micro Urban Large.

  2. Tvätta och skölj de späda morötterna och lökarna. Skär morötterna med Handy Spiralizer. Skär lökarna i hälften på längden och lägg dem i det djupa durkslaget.

  3. Hacka 2 g av teet i Herb Chopper. Ta bort knivinsatsen och tillsätt havssaltet. Skär fisken i sex bitar, gnugga in teblandningen och placera filébitarna i det låga durkslaget.

  4. Placera båda durkslagen i basen på Micro Urban Large, sätt på locket och kör i mikrovågsugnen i 12 minuter, 900 watt. Låt vila i 5 minuter.

  5. Skiva rädisorna på SpeedyMando.

  6. Servera torsken med de ångkokta grönsakerna och skivade rädisorna. krydda med peppar och häll över lite olivolja.

 
Top