Genom att fortsätta ditt besök på webbplatsen godkänner du användningen av cookies så att vi kan tillhandahålla besöksstatistik, förse dig med utvalt innehåll som är anpassat efter dina intressen och underlätta utbyte med sociala nätverk.  Mer information om cookies och inställningar finns i vår sekretesspolicy.

Förrätt Snacks
Tillbaka till resultat

Mini-croissant med skinka och ost

  • Tupperware Mini-croissant med skinka och ost

Tillvägagångssätt

Ingredienser

16 personer

  • 1 smördeg
  • 1 äggula
  • 15 ml mjölk
  • 3 skivor skinka
  • 30 g ost, t.ex. gruyère
  • vatten till att försluta croissanterna

Förberedelse

15 minuter

Tillagning

12 minuter

Svårighetsgrad

Enkel




Tillvägagångssätt

  1. Värm ugnen till 200 °C.

  2. Vik degen över Croissant Maker och använd Multibrödkavel till att rulla över degen så att den skärs ut i trekanter.

  3. Använd Croissant Maker Sked till att skära bort överflödig deg från kanten.

  4. Fördela lite vatten på spetsen av varje trekant så att du kan stänga dem senare när de är fyllda.

  5. Använd Croissant Maker Sked för att fördela 1 sked fyllning på varje trekant.

  6. Lyft degen försiktigt från den breda änden av trekanten och rulla in mot spetsen. Ju hårdare de rullas, desto bättre blir slutresultatet. Fortsätt på samma sätt med resten av trekanterna

  7. Placera croissanterna på Silikon Bakunderlägg med kant. Fördela dem jämnt över bakunderlaget eftersom de kommer att svälla under gräddningen.

  8. Pensla croissanterna med äggula med hjälp av Pensel.

  9. Grädda croissanterna i ugnen i ca 10–12 minuter.

 
Top