No Bake Choco-Coco Macaroons
Tillvägagångssätt
Ingredienser
30 macaroons
- 12 stora skopor kokosmjöl (cirka 240 g)
- 1 burk kondenserad mjölk (400 g)
- 3 stora skopor ljus eller mörk choklad hackad i stora bitar (cirka 135 g)
- 1 liten skopa kokosolja (cirka 15 ml)
Förberedelse
10 minuterTillagning
2 minuterVilotid
45 minuterSvårighetsgrad
EnkelTillvägagångssätt
-
Tillsätt kokosmjöl och kondenserad mjölk i Ultimate Vispskål 3,5 l. Blanda väl med hjälp av Liten Degskrapa så att smeten får en klibbig konsistens.
-
Använd Multi Scoops lilla sked för att forma halvrunda kokosbollar och lägg dem i FreezerSmart Låg 2,25 l.
-
Ställ in FreezerSmart i frysen i 30 minuter.
-
Tillsätt choklad och kokosolja i MicroCook Kanna 1 l och lägg på locket. Värm kannan i mikrovågsugnen i cirka 2–2,5 minuter vid 360 watt. Låt stå i 1 minut. Rör om tills smeten är slät. Om chokladen inte har smält kan du värma kannan i mikrovågsugnen med 30 sekunders mellanrum tills den har smält.
-
Ta en kokosboll i taget, doppa toppen i choklad och lägg tillbaka den i FreezerSmart.
-
Lägg kokosbollarna i frysen i 15 minuter så att de kyls ner och stelnar innan de serveras.