Genom att fortsätta ditt besök på webbplatsen godkänner du användningen av cookies så att vi kan tillhandahålla besöksstatistik, förse dig med utvalt innehåll som är anpassat efter dina intressen och underlätta utbyte med sociala nätverk.  Mer information om cookies och inställningar finns i vår sekretesspolicy.

Dessert Snacks
Tillbaka till resultat

No Bake Choco-Coco Macaroons

  • Tupperware No Bake Choco-Coco Macaroons

Tillvägagångssätt

Ingredienser

30 macaroons

  • 12 stora skopor kokosmjöl (cirka 240 g)
  • 1 burk kondenserad mjölk (400 g)
  • 3 stora skopor ljus eller mörk choklad hackad i stora bitar (cirka 135 g)
  • 1 liten skopa kokosolja (cirka 15 ml)

Förberedelse

10 minuter

Tillagning

2 minuter

Vilotid

45 minuter

Svårighetsgrad

Enkel




Tillvägagångssätt

  1. Tillsätt kokosmjöl och kondenserad mjölk i Ultimate Vispskål 3,5 l. Blanda väl med hjälp av Liten Degskrapa så att smeten får en klibbig konsistens.

  2. Använd Multi Scoops lilla sked för att forma halvrunda kokosbollar och lägg dem i FreezerSmart Låg 2,25 l

  3. Ställ in FreezerSmart i frysen i 30 minuter.

  4. Tillsätt choklad och kokosolja i MicroCook Kanna 1 l och lägg på locket. Värm kannan i mikrovågsugnen i cirka 2–2,5 minuter vid 360 watt. Låt stå i 1 minut. Rör om tills smeten är slät. Om chokladen inte har smält kan du värma kannan i mikrovågsugnen med 30 sekunders mellanrum tills den har smält.

  5. Ta en kokosboll i taget, doppa toppen i choklad och lägg tillbaka den i FreezerSmart.

  6. Lägg kokosbollarna i frysen i 15 minuter så att de kyls ner och stelnar innan de serveras.

 
Top