Tillbaka till resultat
Omvänd spetskålssallad
Tillvägagångssätt
Ingredienser
1 personer
- 2 msk olivolja
- 1 msk grön basilikapesto
- 1 handfull spetskål
- 1 näve strimlad morot
- 2 nävar mâchesallat
- 2 msk speltkorn, kokta
- 2 msk fetaost
- 2 msk granatäpplekärnor
Förberedelse
10 minuterSvårighetsgrad
EnkelTillvägagångssätt
-
Skär spetskålen med SuperSonic Chopper Stor och strimla moroten med Universal Grönsaksskalare
-
Lägg upp din sallad i följande ordning:
- Olivolja och pesto i botten
- Spetskål, morot och mâchesallat
- Speltkorn
- Fetaost
- Granatäpplekärnor
-
Lägg på locket och ställ in i kylen. Vänd upp salladen på en tallrik vid servering. Peston och oljan flyter ut över salladen och smörjer in den.
Tips: Toppa med hackade nötter, t.ex. saltade mandlar. Du kan också lägga till proteiner såsom kyckling.