Cookie-kaka
Tillvägagångssätt
Ingredienser
2 personer
- 110 g rumstempererat smör
- 55 g farinsocker
- 15 g socker
- 1 ägg
- 1 tsk vaniljpulver
- 1/2 tsk bakpulver
- En nypa salt
- 120 g vetemjöl
- 110 g hackad choklad
- 100 g chokladknappar (t.ex. M&M’s)
Förberedelse
10 minuterTillagning
12 minuterVilotid
2 minuterSvårighetsgrad
MedelTillvägagångssätt
-
Blanda smör och de två sockersorterna väl i Eazy Speedy på hastighet 2.
-
Tillsätt vanilj och ägg och blanda väl.
-
Tillsätt bakpulver, salt och mjöl och blanda väl. Vänd i chokladen (spara lite till senare).
-
Placera MicroPro Ring längst ner på MicroPro Grill. Tryck ut degen i MicroPro Ring.
-
Sätt på locket i lågt läge och sätt in formen i mikrovågsugnen. Grädda på 600 watt i 10–12 minuter, eller tills toppen av kakan är gyllene och krispig.
-
Låt kakan vila i 2 minuter innan du tar ut den ur formen. Dekorera med resten av chokladen.