Genom att fortsätta ditt besök på webbplatsen godkänner du användningen av cookies så att vi kan tillhandahålla besöksstatistik, förse dig med utvalt innehåll som är anpassat efter dina intressen och underlätta utbyte med sociala nätverk.  Mer information om cookies och inställningar finns i vår sekretesspolicy.

Varmrätt
Tillbaka till resultat

Enchiladas Verdes

  • Tupperware Enchiladas Verdes

Tillvägagångssätt

Ingredienser

8 personer

  • 4 tomater (skalade och delade i fyra delar)
  • 1 poblano (mild grön chili, utan frön och delad i fyra delar)
  • 1/4 vitlök (skuren i bitar)
  • 1 knippe koriander (stjälkar borttagna)
  • 5 ml vitlökspulver (± 1 tsk)
  • 1 nypa salt (tillsätt mer efter smak)
  • 8 majstortillor
  • 315 g tillagad strimlad kyckling (± 6 dl)
  • 50 g manchego- eller mozzarellaost (strimlad) (± 1,2 dl)
  • 80 g gräddfil (± 0,8 dl)
  • Avokadoskivor som garnering

Förberedelse

20 minuter

Tillagning

8 minuter

Svårighetsgrad

Enkel




Tillvägagångssätt

  1. Placera tomaterna, chilifrukten och löken i EasyDelight. Sätt på locket och tillaga i mikrovågsugn i 3 minuter på 900 watt. Rör om efter halva tiden. Låt svalna något

  2. Överför tomatblandningen i SuperSonic Chopper Stor. Tillsätt koriander, vitlökspulver och salt efter smak. Sätt på locket och dra i snöret tills du får en jämn puré.

  3. Värm upp majstortillorna i 30 sekunder. Fyll varje tortilla med strimlad kyckling och rulla ihop.

  4. Ordna i basen av UltraPro 2 l. Toppa med salsa verde, täck över och tillaga i mikrovågsugn i 4 minuter på 500 watt. Tillsätt ost och tillaga i mikrovågsugnen i 30 sekunder på 900 watt, utan lock, eller tills osten har smält.

Servera med en klick gräddfil och avokadoskivor.

 
Top