Genom att fortsätta ditt besök på webbplatsen godkänner du användningen av cookies så att vi kan tillhandahålla besöksstatistik, förse dig med utvalt innehåll som är anpassat efter dina intressen och underlätta utbyte med sociala nätverk.  Mer information om cookies och inställningar finns i vår sekretesspolicy.

Dessert Kakor Snacks
Tillbaka till resultat

Veganska Kakor

  • Tupperware Veganska Kakor
  • Tupperware Veganska Kakor Vegane Cookies mit Chocolate Chunks | Tupperware Rezept
  • Tupperware Veganska Kakor Vegane Cookies mit Chocolate Chunks | Tupperware Rezept
  • Tupperware Veganska Kakor Vegane Cookies mit Chocolate Chunks | Tupperware Rezept
  • Tupperware Veganska Kakor Vegane Cookies mit Chocolate Chunks | Tupperware Rezept

Tillvägagångssätt

Ingredienser

15 personer

  • 125 g mjölkfritt margarin
  • 50 g vitt socker
  • 50 g farinsocker
  • 1 msk vaniljsocker
  • 1 nypa salt
  • 50 g äppelmos
  • 1 msk havremjölk
  • 200 g mjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1/2 tsk natriumbikarbonat
  • 75–100 g veganska mörka chokladknappar

Förberedelse

15 minuter

Tillagning

15 minuter

Svårighetsgrad

Enkel




Tillvägagångssätt

  1. Använd handvispen och rör ihop margarin, vitt socker, farinsocker, vaniljsocker och salt i EZ Mix N Store med stänkskyddet. 

  2. Tillsätt havremjölk och äppelmos och vispa kort så att ingredienserna blandas.

  3. Tillsätt mjöl, bakpulver och natriumbikarbonat. Vispa igen tills alla ingredienser har blandats ordentligt.

  4. Tillsätt mjöl, bakpulver och natriumbikarbonat. Vispa igen tills alla ingredienser har blandats ordentligt.

  5. Använd Multi Scoop med mitthuvudet för att forma kakdegsbollar. Lägg dem på Silikon Bakunderlag med kant och lämna några centimeter mellan varje kaka så att de inte rör vid varandra när de sväller i ugnen

  6. Använd baksidan av Multi Scoop för att platta ut varje kakboll och strö över de resterande chokladknapparna.

  7. Grädda i ugnen i 14–15 minuter vid 180 ºC.

  8. Låt kakorna stå i några minuter och lyft sedan av dem med hjälp av Degskrapa Stor.

Proffstips: Ett annat proffstips är att ta en neutral olja i skopan innan du använder till kladdig smet eller deg. Så släpper det ännu lättare.

 
Top