Genom att fortsätta ditt besök på webbplatsen godkänner du användningen av cookies så att vi kan tillhandahålla besöksstatistik, förse dig med utvalt innehåll som är anpassat efter dina intressen och underlätta utbyte med sociala nätverk.  Mer information om cookies och inställningar finns i vår sekretesspolicy.

Tillbaka till resultat

Gazpacho med gurka och kokos

  • Tupperware Gazpacho med gurka och kokos Gurkensuppe_151310601.jpg

Tillvägagångssätt

Ingredienser

2 personer

  • 1 vitlöksklyfta (skalad)
  • 300 g gurka
  • 80 ml  kokosmjölk (osötad)
  • Salt och peppar efter smak
  • Färsk mynta eller koriander och chili till servering

Förberedelse

10 minuter

Svårighetsgrad

Enkel




Tillvägagångssätt

  1. Lägg vitlöken i SuperSonic Chopper Mellan med knivinsats. Sätt på locket och dra i snöret ca 5–6 gånger.

  2. Ställ det kallt fram till servering och servera med färsk mynta eller koriander och chili i tunna skivor.

  3. Häll i kokosmjölk och salt och peppar och hacka ihop alltsammans.

  4. Ställ det kallt fram till servering och servera med färsk mynta eller koriander och chili i tunna skivor.

Du kan göra dubbel sats om du använder SuperSonic Chopper Stor

 
Top