Kyckling Nuggets
Tillvägagångssätt
Ingredienser
4 personer
- 400 g kycklingbröst (skuret i 15–20 bitar i nuggetstorlek)
- Salt efter smak
- 30 ml majonnäs
- 50 g corn flakes
- 20 g riven parmesanost
Förberedelse
10 minuterTillagning
20 minuterVilotid
3 minuterSvårighetsgrad
EnkelTillvägagångssätt
-
Värm ugnen till 220 °C varmluft.
-
Krydda kycklingen med salt och lägg i JUltimate Vispskål tillsammans med majonnäsen och rör ihop med Degskrapa så att majonnäsen täcker kycklingen helt.
-
Lägg cornflakes och parmesanost i SuperSonic Chopper Mellan med knivinsats. Sätt på locket och hacka genom att dra i snöret ca 12 gånger.
-
Lägg Silikon Bakunderlägg med kant på ett kallt ugnsgaller.
-
Panera kycklingen med cornflakes- och parmesanblandningen och placera därefter nuggetsbitarna på bakunderlägget.Ugnsbaka i 18–20 minuter.
-
Låt de svalna på bakunderlaget i 2–3 minuter innan de serveras.