Genom att fortsätta ditt besök på webbplatsen godkänner du användningen av cookies så att vi kan tillhandahålla besöksstatistik, förse dig med utvalt innehåll som är anpassat efter dina intressen och underlätta utbyte med sociala nätverk.  Mer information om cookies och inställningar finns i vår sekretesspolicy.

Snacks
Tillbaka till resultat

Tabbouleh

  • Tupperware Tabbouleh

Tillvägagångssätt

Ingredienser

4 personer

  • 500 g blomkål
  • 1/2 gurka (utan kärnor och skuren i bitar)
  • 2 schalottenlökar (skalade och skurna i bitar
  • 1 nypa  färska kryddor (t.ex. mynta eller persilja)
  • 45 ml olivolja
  • 30 ml citronsaft
  • Salt och peppar efter smak

Förberedelse

10 minuter

Vilotid

30 minuter

Svårighetsgrad

Enkel




Tillvägagångssätt

  1. Lägg blomkålen i SuperSonic Chopper Stor med knivinsats. Sätt på locket och hacka i två omgångar tills konsistensen liknar små riskorn. Häll sedan blandningen i Ultimate Vispskål.

  2. Lägg gurka, schalottenlök och den färska kryddan i SuperSonic Chopper Stor. Sätt på locket, hacka och lägg det i skålen med blomkålen.

  3. Byt ut knivinsatsen till vispinsatsen. Häll i olivolja, citronsaft och salt och peppar. Sätt på locket och dra i snöret.

  4. Häll blandningen över blomkålen och rör om tills allt är blandat. Täck med lock och låt det marinera i kylskåpet i 30 minuter innan servering. 

Byt ut blomkålen med 500 g broccoli, rädisor eller rödbetor (skalade och kokta).

 
Top