Genom att fortsätta ditt besök på webbplatsen godkänner du användningen av cookies så att vi kan tillhandahålla besöksstatistik, förse dig med utvalt innehåll som är anpassat efter dina intressen och underlätta utbyte med sociala nätverk.  Mer information om cookies och inställningar finns i vår sekretesspolicy.

Tillbaka till resultat

Muffins med fyllning av röda bär

  • Tupperware Muffins med fyllning av röda bär

Tillvägagångssätt

Ingredienser

  • 6 personer
  • INGREDIENSER, 6 st.
  • 175 g röda bär (hallon, jordgubbar etc.)
  • 2 msk florsocker
  • Deg
  • 50 g mandlar
  • 2 ½ dl mjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 ¼ dl socker
  • 1 ägg
  • ½ dl mjölk
  • 75 g smält smör
  • 1 nypa salt

Förberedelse

20 minuter

Tillagning

20 minuter

Svårighetsgrad

Medel




Tillvägagångssätt

1. Häll bär och florsocker i Smooth Chopper, blanda och häll i FreezerSmart Istärningsbehållare. Frys i minst 8 timmar. Det blir 12 sorbettärningar av denna portion och du ska använda 6 till receptet.               

2. Värm ugnen till 190 °C varmluft.                  

3. Riv mandlar på FusionMaster Grovrivjärn.

4. Häll hälften av mandlarna, mjöl, bakpulver, socker (spara 1 msk socker), ägg, mjölk, smält smör och salt i en skål. Blanda tills konsistensen är jämn.                   

5. Placera Silikon Cupcakeform på ett kallt ugnsgaller och fördela smeten i formarna.

6. Ta ut sorbettärningarna: Häll varmt vatten på botten av istärningsbehållaren för att lättare få ut dem.

7. Tryck ner en sorbettärning i mitten av varje portion och strö över resten av mandlarna och socker.

8. Gräddas i 20 minuter.

Låt muffinsen vila i 5 minuter innan de försiktigt tas ur formen.

Top