Squashstavar med parmesan
Tillvägagångssätt
Ingredienser
2 personer
- 1 medelstor squash
- 60 g Parmasanost
- 1 ägg
- 50 g ströbröd
- 1 vitlöksklyfta
- 3 kvister Basilika
- Salt och peppar efter smak
Förberedelse
10 minuterTillagning
17 minuterVilotid
5 minuterSvårighetsgrad
EnkelTillvägagångssätt
-
Värm ugnen till 200 °C med varmluft.
-
Skär squashen i bitar och riv sedan bitarna med hjälp av Grate N Store ™ .
-
Lägg den rivna squashen i en ren Recycled Mikrofiberduk och vrid kökshandduken för att pressa ut så mycket fukt som möjligt. Du bör hamna på cirka 100 g riven och avrunnen squash.
-
Rengör Grate N Store™ och riv sedan
-
Vispa ägget lätt i en stor skål och tillsätt sedan alla resterande ingredienser. Rör om tills ingredienserna är väl blandade.
-
Placera Silikon Bakunderlägg med kant på ett kallt ugnsgaller.
-
Använd MultiScoop för att forma bollarna som ska läggas på Silikon Bakunderlägg. Grädda i 15-17 minuter eller tills de är gyllenbruna. Låt det vila i 5 minuter.
-
Serveras ljummen med marinarasås