Inlagd rödlök
Tillvägagångssätt
Ingredienser
4 personer
- 120 ml vatten
- 60 ml klar vinäger
- 60 ml äppelcidervinäger
- 30 ml socker
- 7 ml salt
- 1 medelstor rödlök
Förberedelse
10 minuterTillagning
10 minuterVilotid
12Svårighetsgrad
EnkelTillvägagångssätt
-
Häll vatten, båda typerna av vinäger, socker och salt i en liten kastrull och låt koka upp på hög värme. Sänk värmen och låt det puttra i 10 minuter. Ta bort kastrullen från den varma plattan och låt den svalna.
-
Medan laken kokar skär du löken i tunna skivor.
-
Lägg den skurna rödlöken i Ultimate Silikonpåse 1 l. Häll försiktigt ner den kylda laken i påsen.
-
Tillslut påsen försiktigt och ställ sedan den i kylen i upprätt läge. Avnjuts bäst kyld.