Genom att fortsätta ditt besök på webbplatsen godkänner du användningen av cookies så att vi kan tillhandahålla besöksstatistik, förse dig med utvalt innehåll som är anpassat efter dina intressen och underlätta utbyte med sociala nätverk.  Mer information om cookies och inställningar finns i vår sekretesspolicy.

Tillbaka till resultat

MANDELPANNKAKOR MED PÄRON OCH GLASS

  • Tupperware MANDELPANNKAKOR MED PÄRON OCH GLASS

Tillvägagångssätt

Ingredienser

4 personer

  • 110 g smör ¾ dl mjöl 2¼ dl florsocker 1½ dl mandelmjöl 2-3 droppar mandelessens (kan utelämnas) 3 äggvitor
  • 3/4 dl ¾ dl mjöl
  • 2¼ dl florsocker
  • 1½ dl mandelmjöl
  • 2-3 droppar mandelessens (kan utelämnas)
  • 3 äggvitor
  • FÖR SERVERING:
  • 225 g konserverade eller färska päron
  • 1 l vaniljglass
  • Chokoladsås
  • 50 g  strimlad mandel för dekoration

Förberedelse

16 minuter

Tillagning

30 minuter

Svårighetsgrad

Medel




Tillvägagångssätt

  1. Smält smöret i MicroCook Kanna 1 l under 50 sekunder på 600 watt.

  2. 2. Vispa mjöl, florsocker, mandelmjöl, mandelessens och äggvita i SuperSonic Chopper Stor. Tillsätt det smälta smöret och vispa på nytt.

  3. Grädda pannkakorna på Tupp Universal Panna 24 cm tills de är gyllenbruna.

  4. Fördela päronskivorna över pannkakorna,lägg på glass och häll chokladsås över det hela. Strö över mandel och servera med detsamma.

DEN PERFEKTE
PANDEKAGEDUO

 
Top