Hemlagade Chokladbullar
Tillvägagångssätt
Ingredienser
8 personer
- 1 mörk chokladkaka
- 1 vit chokladkaka
- 1 mjölkchokladkaka
- 3 msk småkakor (t.ex. Bastogne)
- 3 msk hackade pistagenötter
- 3 msk torkad jordgubbe
Förberedelse
10 minuterTillagning
10 minuterVilotid
30 minuterSvårighetsgrad
EnkelTillvägagångssätt
-
Värm ugnen till 50 °C.
-
Lägg de tre chokladkakorna bredvid varandra på vårt Silikon Bakunderlägg. Värm i 10 minuter eller tills chokladen smält.
-
Använd Liten Degskrapa för att rista in ett fint mönster i chokladen.
-
Strö över småkakor, pistagenötter, torkade jordgubbar och låt svalna.
-
Flytta chokladen till Flexibel Skärbräda och skär den i mindre bitar med A-series Kockkniv.
-
Förvara allt i den fina Eco+ Clear Skål.