Genom att fortsätta ditt besök på webbplatsen godkänner du användningen av cookies så att vi kan tillhandahålla besöksstatistik, förse dig med utvalt innehåll som är anpassat efter dina intressen och underlätta utbyte med sociala nätverk.  Mer information om cookies och inställningar finns i vår sekretesspolicy.

Varmrätt
Tillbaka till resultat

Risotto med svamp, soltorkade tomater och babyspenat

  • Tupperware Risotto med svamp, soltorkade tomater och babyspenat

Tillvägagångssätt

Ingredienser

  • 4 personer

250 g svamp
2 schalottenlökar
350 g arborioris
5 ½ dl vatten
1 dl vitvin
1 buljongtärning med kyckling
75 g soltorkade tomater
80 g parmesan
60 g smör
75 g babyspenat
Salt och peppar
40 g parmesan till servering

Förberedelse

15 minuter

Tillagning

15 minuter

Svårighetsgrad

Enkel




Tillvägagångssätt

1. Skölj och torka svamparna.
2. Skär dem i tärningar med FusionMaster Chef Press Dicer 10 mm och häll dem i MicroWave Fast Cooker.
3. Hacka löken i Smooth Chopper och häll i den i tryckkokaren.
4. Skölj riset och häll det i tryckkokaren tillsammans med vatten, vitt vin och buljong. Rör om med Degskrapa.
5. Lägg på lock och tillaga i 15 min. på 900 watt. Låt rätten vila i cirka 10 minuter tills tryckindikatorn har fallit.
6. Hacka soltorkade tomater i Smooth Chopper.
7. Riv 80 g parmesan på FusionMaster med Stjärnrivjärn.
8. Tillsätt smör och parmesan och rör om med Degskrapa. Tillsätt tomater, babyspenat, salt och peppar. Rör om igen strö över 40 g riven parmesan över rätten och servera direkt.

Top