Genom att fortsätta ditt besök på webbplatsen godkänner du användningen av cookies så att vi kan tillhandahålla besöksstatistik, förse dig med utvalt innehåll som är anpassat efter dina intressen och underlätta utbyte med sociala nätverk.  Mer information om cookies och inställningar finns i vår sekretesspolicy.

Förrätt
Tillbaka till resultat

Fyllda ägghalvor

  • Tupperware Fyllda ägghalvor

Tillvägagångssätt

Ingredienser

  • 4 personer

4 - 6 PERSONER
Ingredienser till 12 fyllda
ägghalvor:
6 hårdkokta skalade ägg
3/4 dl majonnäs
1 tsk senap
1 nypa grovt salt
1 klyfta vitlök, pressad
1–2 kokta potatisar i
tärningar

Garnering
Röd paprika, rädisor,
persilja, gräslök.

Förberedelse

10 minuter

Tillagning

10 minuter

Svårighetsgrad

Medel




Tillvägagångssätt

FÖRBEREDELSER:
Halvera de hårdkokta äggen på längden och ta ut äggulorna. Spara ägghalvorna till senare.
Häll äggulorna i ExtraChef med vispinsats och tillsätt de övriga ingredienserna, förutom potatisen. Vispa tills konsistensen är krämig.
Blanda i potatisen och fyll ägghalvorna med blandningen.
Dekorera äggen och servera.

Tips med ägg:

Servera frittata till brunch. Häll hackade grönsaker i Silikon Cupcakeform, häll över vispade ägg, strö över riven ost och grädda i ugnen.
Måla fina påskägg och använd som dekoration på påskbordet.
Fyllda ägghalvor kommer ursprungligen från USA, där de kallas ”deviled egg”. De är perfekta på påskbordet som tillbehör till räkor och sill.

Top