Cannelloni med lax och tomatsås
Tillvägagångssätt
Ingredienser
- 4 personer
- 400 g laxfilé, skinn - och benfri
- 2 msk yoghurt naturell
- 1 ägg
- Salt och peppar
- 3 msk färskhackad basilika
- 12 – 16 Cannelloni (eller färska lasagneplattor)
- 2 dl färdig tomatsås
- 1 dl grönsaksbuljong
Förberedelse
15 minuterTillagning
15 minuterSvårighetsgrad
MedelTillvägagångssätt
Montera FusionMaster Kvarn med den fina hålskivan och sätt Vispskål 4,5 l på plats för att samla upp det du maler.
Skär laxen i mindre bitar med U-series Kockkniv och mal laxen genom FusionMaster Kvarn.
Tillsätt yoghurt, ägg, salt, peppar och basilika och vänd med Degskrapa.
Byt ut den fina hålskivan med korvinsatsen och montera enligt instruktionerna.
Sätt Cannelloni framför korvinsatsen och fyll pastarullarna med laxfärsen. Lägg dem i UltraPro Oval 2 l. Blanda tomatsås och buljong och häll över cannellonin.
Tillaga i 15 minuter i mikrovågsugn vid 900 watt eller 25 minuter i ugn vid +180 °C.
Tips: Kan du inte hitta Cannelloni? Gör dina egna pastarullar av färska lasagneplattor som skärs i mindre bitar. Lägg fyllningen på mitten och lägg i UltraPro med vecket nederst.