Genom att fortsätta ditt besök på webbplatsen godkänner du användningen av cookies så att vi kan tillhandahålla besöksstatistik, förse dig med utvalt innehåll som är anpassat efter dina intressen och underlätta utbyte med sociala nätverk.  Mer information om cookies och inställningar finns i vår sekretesspolicy.

Sallad
Tillbaka till resultat

Rödbeta, Rödkål Och Ingefära

  • Tupperware Rödbeta, Rödkål Och Ingefära

Tillvägagångssätt

Ingredienser

  • 5 personer

500 g rödkål

400 g rå rödbeta

20 g färsk ingefära

2 vitlöksklyftor

1 dl äppelcidervinäger

1 dl vatten

salt och peppar

50 g cashewnötter

6-8 stjälkar koriander 

Förberedelse

20 minuter

Tillagning

13 minuter

Svårighetsgrad

Enkel




Tillvägagångssätt

  1. Skiva rödkålen tunt med MandoChef (1/ ).
  2. Skala rödbetan och skär den i tunna strimlor med MandoChef (1;6).
  3. Skala ingefäran och riv den med Click Series Rivjärn.
  4. Skala vitlöksklyftorna och halvera dem.
  5. Blanda kål, rödbeta, ingefära, vitlök, vinäger och vatten i MicroWave Fast Cooker. Täck över och tillaga i mikrovågsugn i 13 minuter, 900 watt. Låt vila i 10 minuter tills trycket minskar.
  6. Öppna därefter tryckkokaren, smaka av med salt och peppar, rör om, täck över och låt vila i 30 minuter.
  7. Hacka cashewnötterna grovt med Herb Chopper. Hacka även koriandern. Blanda dem med kål och rödbeta precis innan serveringen.
  8. Den här rätten är ljuvlig serverad varm som tillbehör till fläskstek, fisk, räkor, fågel eller vilt. Den passar även bra som en fräsch förrätt eller en helt vegansk måltid serverad som en kall sallad.
Top