Tillbaka till resultat
Rödbeta, Rödkål Och Ingefära
Tillvägagångssätt
Ingredienser
- 5 personer
500 g rödkål
400 g rå rödbeta
20 g färsk ingefära
2 vitlöksklyftor
1 dl äppelcidervinäger
1 dl vatten
salt och peppar
50 g cashewnötter
6-8 stjälkar koriander
Förberedelse
20 minuterTillagning
13 minuterSvårighetsgrad
EnkelTillvägagångssätt
- Skiva rödkålen tunt med MandoChef (1/ ).
- Skala rödbetan och skär den i tunna strimlor med MandoChef (1;6).
- Skala ingefäran och riv den med Click Series Rivjärn.
- Skala vitlöksklyftorna och halvera dem.
- Blanda kål, rödbeta, ingefära, vitlök, vinäger och vatten i MicroWave Fast Cooker. Täck över och tillaga i mikrovågsugn i 13 minuter, 900 watt. Låt vila i 10 minuter tills trycket minskar.
- Öppna därefter tryckkokaren, smaka av med salt och peppar, rör om, täck över och låt vila i 30 minuter.
- Hacka cashewnötterna grovt med Herb Chopper. Hacka även koriandern. Blanda dem med kål och rödbeta precis innan serveringen.
- Den här rätten är ljuvlig serverad varm som tillbehör till fläskstek, fisk, räkor, fågel eller vilt. Den passar även bra som en fräsch förrätt eller en helt vegansk måltid serverad som en kall sallad.